top of page

OVER MIJ

afbeeldingen-voor-pedisol-053-1000x500_e
'Verzorg je voeten goed, was ze elke dag met handwarm water.
Gebruik liever geen zeep of pak neutrale zeep om de natuurlijke zuurgraad van de huid te beschermen

Mijn naam is Sinie Oude Luttikhuis. Nadat ik 12,5 jaar met veel plezier in de zorg heb gewerkt, wilde ik wat anders doen. Ik ben begonnen met een pedicureopleiding bij de IMKO in Hengelo. Ik heb deze opleiding met heel veel plezier en succesvol afgerond. Aansluitend ben ik begonnen met de opleiding Medisch Pedicure en ook deze opleiding heb ik succesvol afgerond.

Met het diploma medisch pedicure op zak ben ik de eerste medisch pedicure in Tubbergen. Mijn praktijk is gevestigd aan de Pastoor Bloemenstraat 1 (voormalige sporthal) in Tubbergen waar voldoende parkeergelegenheid is voor uw fiets en auto. De praktijk is gevestigd op de begane grond en is rolstoel toegankelijk.

Ik ben trots dat ik al vele klanten uit alle dorpen van de gemeente Tubbergen welkom mag heten in mijn modern uitgeruste praktijk. De behandelingen worden uitgevoerd volgens de hoogste normen zoals;

  • het naleven van de door de branche vastgestelde normen betreffende hygiëne, arbo en milieu;

  • Richtlijnen ten aanzien van diabetes mellitus en reumatische aandoeningen;

  • het behalen van accreditatiepunten door het volgen van bij- en nascholingen.

Pedisol is lid van Provoet onder nummer 311045 en staat ingeschreven in kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP) onder nummer 13192. Pedisol is ook lid van de Stichting Vakgroep Voetzorg Twente. Een samenwerkingsverband van aangesloten Pedicures in Twente.

bottom of page